Despre noi

Best Advertising a fost fondata in 2003, devenind de-a lungul timpului una dintre cele mai apreciate agentii de publicitate full-service din Romania, fiind specializata in media buying si media planning.

 

Abordare

Tot ceea ce facem este in beneficiul clientului, aspect ce poate fi usor masurat. Oferim perspectiva completa asupra a ceea ce functioneaza si facem ca investitiile in publicitate sa renteze. Astfel, clientii nostri isi vor fideliza clientii la randul lor, brandul le va ramane relevant, iar compania acestora va avea profit si vizibilitate.

 

Integritate

La Best Advertising, credem in transparenta si serviabilitate. Punem nevoile clientilor nostri pe primul loc, folosindu-ne toate abilitatile de care dispunem. Comunicam cu claritate si onestitate si ne angrenam intr-un proiect doar atunci cand suntem increzatori ca vom avea succes.

 

Spirit de echipa

Brandul Best Advertising este construit in jurul unei cautari continue de cunostinte. Marketingul este o disciplina care evolueaza intr-un ritm alert, astfel incat ne dedicam o mare parte din timp si capital pentru a ne pregati angajatii si clientii cu privire la cele mai noi trenduri in materie de marketing, dezvoltare si design.

 

Orientati spre actiune

Daca inca nu v-ati dat seama, suntem directi si orientati spre actiune. Nu ne face deloc placere sa pierdem timp cu teorii ce nu vor avea impact asupra afacerii dvs. Vrem sa ne dezvoltam afacerea ajutandu-va sa va dezvoltati. Este o abordare win-win, iar acest principiu este fundamentul a tot ceea ce facem.

Vrei informatii suplimentare? contact