Protectia datelor

NOTA DE INFORMARE 
PRIVIND PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL 

 

In conformitate cu dispozitiile Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protectia datelor), S.C. BEST ADVERTISING WORLDWIDE S.R.L. are obligatia de a prelucra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate mai jos, datele personale pe care ni le furnizati. 

Detinem date de contact furnizate de catre dumneavoastra prin interactiunea profesionala cu noi (nume, prenume, e-mail, companie, cod unic de inregistrare, telefon, functia detinuta in companie). Le stocam si le utilizam in vederea realizarii raporturilor profesionale. Stocarea si prelucrarea datelor se face in scop specific in conditii legale si de siguranta. Dezvaluirea datelor catre terti se face numai prin exceptie in cazul obligatiilor legislative si doar pentru motive de interes legitim. 

Conform Regulamentului (UE) 2016/679 beneficiati de dreptul la informare, dreptul de acces, dreptul la rectificare, dreptul la stergerea datelor, dreptul la restrictionarea prelucrarii, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul la opozitie, dreptul de a va adresa autoritatii, dreptul de a nu fi supus unui proces individual automatizat. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa catre office@bestadvertising.ro.

Vrei informatii suplimentare? contact